Din indkøbskurv er tom!

Privatlivspolitik, cookies og handelsbetingelser

Privatlivspolitik og persondata

Introduktion

Vores persondatapolitik er ment som en hjælp til at forstå, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi
indsamler dem, og hvad vi anvender dem til.
Skulle du have spørgsmål, eller ønsker du yderligere information, er du velkommen til at
henvende dig til vores persondataansvarlige igennem vores kundeservice på telefon 7734 862
eller info@whiteboard.dk.
​Dataansvarlig: Whiteboard-Nordic ApS, Vejlevej 21, 8722 Hedensted, CVR.: 35245723.

Vores behandling af dine personoplysninger

Vi behandler personoplysninger, som du har udleveret til os i forbindelse med din ordre hos
os, din tilmelding til vores nyhedsbrev eller din færdsel på vores hjemmeside (se afsnittet cookies).
I forhold til din ordre behandler vi personoplysninger, for at kunne leve op til vores kontraktlige
forpligtelser overfor dig i forbindelse med din ordre hos Whiteboard-Nordic ApS. I forbindelse
med nyhedsmails gemmer vi navn, postnummer og e-mail, så vi kan sende både almindelige
og geografisk segmenterede nyhedsmails.
Uden disse oplysninger vil vi ikke kunne sælge varer eller ydelser, såsom montage til dig eller
udsende vores nyhedsmail til dig.
Typisk drejer det sig om disse personoplysninger:

  • Navn, adresse, telefon, e-mail.
  • Kundenummer.
  • Produktvalg.

Tidsfrister for sletning/opbevaring

Vi stræber efter at slette (eller anonymisere) personoplysninger, så snart de ikke har nogen
relevans. Dog opbevarer vi dem altid i minimum 5 år af hensyn til bogføringsloven. Ofte
opbevarer vi forbrugsoplysninger længere, for at kunne udtrække overordnede statistik om
virksomhedens drift og udvikling.

Dine rettigheder efter persondataforordningen

I forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger har du adskillige rettigheder:

  • Retten til at modtage oplysning om, hvordan vi behandler dine personoplysninger(oplysningspligt).
  • Retten til at få indsigt i dine personoplysninger.
  • Retten til at få urigtige personoplysninger rettet.
  • Retten til at få dine personoplysninger slettet.
  • Retten til at gøre indsigelse mod, at dine personoplysninger anvendes til direkte markedsføring.

Alle ovenstående rettigheder håndteres manuelt ved henvendelse til vores persondataansvarlige.

Vi kan afvise anmodninger, der er urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig meget teknisk indgriben (f.eks. at udvikle et nyt system eller ændre en eksisterende praksis væsentligt), påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger, eller noget som vil være ekstremt upraktisk (f.eks. anmodninger om oplysninger der findes som sikkerhedskopier).
Hvis vi kan rette oplysninger, gør vi naturligvis dette gratis, med mindre det kræver en uforholdsmæssig stor indsats. Vi bestræber os på at vedligeholde vores tjenester på en måde, der beskytter oplysninger fra fejlagtig eller skadelig ødelæggelse. Når vi sletter dine personoplysninger fra vores tjenester, er det derfor muligt, at vi ikke altid kan slette tilhørende kopier fra vores arkivservere med det samme, og det er ikke sikkert, at oplysningerne fjernes fra vores sikkerhedskopisystemer.

Oplysninger som vi videregiver

Vi videregiver ikke personlige oplysninger til virksomheder, organisationer og enkeltpersoner uden for Whiteboard-Nordic ApS. Undtagelsen er i disse tilfælde:

  • Med dit samtykke
    Vi videregiver personlige oplysninger til virksomheder, organisationer eller enkeltpersoner
    uden for Whiteboard-Nordic ApS, hvis vi har dit samtykke. Vi kræver aktivt tilvalg af videregivelse af alle personoplysninger.
  • Til ekstern databehandling
    Vi videregiver personlige oplysninger til vores samarbejdspartnere eller andre betroede virksomheder eller personer, der behandler dem for os. Deres behandling er baseret på vores instrukser, og er i overensstemmelse med vores privatlivspolitik, og andre gældende tiltag til fortrolighed og sikkerhed, eksempelvis vores databehandleraftale.
  • Af juridiske årsager
    Vi videregiver personlige oplysninger til virksomheder, organisationer eller enkeltpersoner uden for Whiteboard-Nordic ApS, hvis vi i god tro mener, at adgang, brug, bevarelse eller ​offentliggørelse af oplysningerne er nødvendig for at:
    • Overholde gældende love, bestemmelser, sagsanlæg eller retsgyldige anmodninger fra offentlige myndigheder.
    • Håndhæve gældende servicevilkår, herunder undersøgelse af potentielle overtrædelser.
    • Registrere, forhindre eller på anden måde beskytter mod problemer med bedrageri, sikkerhed eller tekniske problemer.
    • Holde Whiteboard-Nordic ApS fri fra skade, vores medlemmer eller offentlighedens rettigheder, ejendom eller sikkerhed, sådan som det kræves eller tillades i henhold til lovgivningen.

Vi kan dele oplysninger, der ikke identificerer personer, med offentligheden og vores partnere.
Vi kan f.eks. dele oplysninger med offentligheden, for at vise generelle tendenser om, hvordan
vores forbrugeres forbrug fordeler sig.

Informationssikkerhed

Vi arbejder hårdt for at beskytte Whiteboard-Nordic ApS og vores kunder mod uautoriseret adgang, ændring, offentliggørelse eller ødelæggelse af personoplysninger, som vi lagrer.
Vi har implementeret følgende organisatoriske og tekniske foranstaltninger generelt i Whiteboard-Nordic ApS:

  • Antivirus på alle it-systemer, der behandler personoplysninger.
  • Backup af alle it-systemer, der behandler personoplysninger.
  • Anvendelse af branchetypiske it-systemer til behandlingsaktiviteterne.
  • Adgangsbegrænsning til personoplysninger, så der kun gives adgang, hvor det er nødvendigt.
  • Databehandleraftaler med leverandører, der behandler personoplysninger på Whiteboard-Nordic ApS`s vegne.
  • Vejledning i sikker behandling af personoplysninger og informationsaktiver for personale med adgang til informationssystemer.
  • Gennemførelse af ovenstående risikovurdering og dokumentation af alle systemer, der behandler personoplysninger for at sikre et oplyst grundlag for sikkerhedsniveauet for persondatabehandlingen hos Whiteboard-Nordic ApS.

Overholdelse og samarbejde med tilsynsmyndigheder

Vi gennemgår regelmæssigt, at vi overholder vores egen persondatapolitik. Når vi modtager
formelle skriftlige klager, kontakter vi afsenderen for at følge op på klagen. Vi samarbejder
med de relevante lovgivende myndigheder, f.eks. Datatilsynet, om at løse klager om
overførsel af personlige data, som vi ikke kan løse direkte med vores brugere.

Anmeldelse af brud på persondatasikkerheden

Whiteboard-Nordic ApS anmelder brud på persondatasikkerheden til datatilsynet indenfor 72
timer. I anmeldelsen beskrives karakteren af bruddet, berørte personer og konsekvenser.
Herudover beskrives de foranstaltninger som er i gang sat og hvem der er Whiteboard-Nordics
kontaktperson i den konkrete sag.

Klage over Whiteboard-Nordic ApS opbevarelse af dine persondata

Hvis du ønsker at klage over Whiteboard-Nordics behandling af dine personoplysninger, skal
du kontakte Datatilsynet (www.datatilsynet.dk) som er tilsynsførende myndighed i Danmark.

Ændringer

Vores privatlivspolitik kan ændres fra tid til anden. Vi begrænser ikke dine rettigheder i
henhold til denne privatlivspolitik uden dit udtrykkelige samtykke. Eventuelle ændringer af
denne privatlivspolitik angives på denne side.

Cookies

Whiteboardshoppen.dk anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

https://danskemedier.dk/digital/frq3rdparties/

Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på Whiteboardshoppen.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Whiteboardshoppen.dk

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Firma info

Alle handler med Whiteboardshoppen.dk via denne hjemmeside eller direkte foregår mellem dig som kunde og
Whiteboard-Nordic ApS
Vejlevej 21 (Fabrikken)
8722 Hedensted
Tlf. 77 34 86 22
Info@whiteboardshoppen.dk
CVR-nr. 35245723

Ordrebekræftelse

Alle ordrer bekræftes automatisk (pr. e-mail), og du vil senest næste hverdag modtage besked pr e-mail, hvis der skulle være problemer med leveringen.

Ordrer, der ønskes betalt via giro, e-bank eller check, vil være gældende i 10 dage fra ordre-dato, herefter annulleres de automatisk.

Betaling

Ordrer kan betales på følgende måder:

  • Kreditkort:
    Grafikken nederst på siden viser hvilke kort, vi accepterer.
    Whiteboardshoppen.dk anvender en betalings-gateway fra e-Pay. Kommunikationen med denne betalingsløsning er testet af Nets. Alle kortdata sendes krypteret.

    Hvis vi ikke er i stand til at levere hele ordren, kan vi reducere din betaling til den nye ordretotal. Vi kan derimod ikke øge beløbet, såfremt du ønsker at tilføje en eller flere varelinjer.
  • Faktura:
    Ved valg af betaling med faktura gælder vores standard betalingsbetingelser. For køb i vores webshop er betalingsbetingelsen netto kontant + 8 dage fra fakturadato. Pengene overføres til vores konto i Jyske Bank Reg.nr. 7244 Konto nr. 1750469.
  • Elektronisk fakturering via EAN:
    Ønsker du din faktura fremsendt elektronisk, indtaster du blot dit EAN nummer i bestillingen.

Levering

Alle ordrer der leveres med fragtmand eller vores egen bil, stilles ved din gadedør eller afleveres i jeres varemodtagelse, ønsker du leveret over gadeplan kan dette arrangeres mod merbetaling, dette aftales ved ordreafgivelse, ring på 77348622, eller bestil opbæring.

​Vi sender normalt samme dag eller dagen efter vi registrerer din bestilling.

Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil ordren først blive sendt, når vi kan foretage en samlet levering.
Mindre ordrer sendes med GLS. Større forsendelser leveres med vores egen chauffør/varebil. Enkelte leveringer sendes med eksternt fragtfirma. Leveringstiden er ca. 1-3 arbejdsdage.

Ved forgæves leverings forsøg, opkræves kr. 325 ekskl. moms for hvert nyt leverings forsøg.

VIGTIGT LÆS DETTE

Kontrol ved modtagelse af ordre

Det er altid DIT ansvar som modtager, straks ved modtagelsen at tjekke, om der er transportskader.

På fragtbrevet SKAL noteres at "ordren modtages med forbehold for skjult transportskade", med mindre du har mulighed for at fjerne al emballagen og tjekke produktet straks ved modtagelsen. Skjulte transportskader skal anmeldes senest 12 timer efter modtagelsen.

Kun når du foretager kontrollen ved modtagelse, og får tilføjet at "ordren modtages med forbehold for skjult transportskade" på fragtbrevet, kan du være sikker på at få et erstatningsprodukt, hvis uheldet har ramt din leverance.

Dokumenter skaden med et par billeder og send dem til info@whiteboard.dk eller ring på +45 7734 8622.

Fragt

Alle ordrer over 300 kr. ekskl. moms leveres kvit og frit til alle brofaste øer i Danmark. Bestiller du tilbehør eller andet for mindre end 300 kr. eklskl. moms, koster det 59 kr. ekskl moms i levering.

Retur:

Du har 14 dages retur- / fortrydelsesret.

Varerne skal returneres i original emballage med beskyttende emballage om tavler og teknisk udstyr. Udgiften til returforsendelse afholdes af køber.
Varer, der ønskes ombyttet, vil blive ombyttet, når vi modtager dine returvarer. Udgiften til returforsendelser af denne type afholdes af køber. Vi betaler til gengæld fragten tilbage til dig.

Ønsker du pengene retur, vil det lette vores ekspedition, hvis du samtidigt sender os oplysninger om dit pengeinstitut. Vi skal bruge følgende oplysninger:

  • Bankens navn
  • Registreringsnummer (4 cifre)
  • Kontonummer (10 cifre)

Vi returnerer beløbet til din konto dagen efter vi modtager varerne.

Reklamation og garanti

Hvis der er noget galt med varen(reklamationsret)

Når du handler på whiteboardshoppen.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du entenkan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Whiteboard-Nordic ApS - Whiteboardshoppen.dk
Vejlevej 21 (Fabrikken)
8722 Hedensted

Vi har brug for følgende information når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Ved handelskøb er der ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende

Forbehold:

Der tages forbehold for udsolgte varer, prisstigninger hos leverandører, leverandørsvigt og moms- og afgiftsstigninger.

I det omfang Whiteboardshoppen.dk måtte være ansvarlig, er ansvaret begrænset til det direkte tab og omfatter således ikke indirekte tab såsom tabt arbejdsfortjeneste, transportomkostninger, driftstab, installationsomkostninger m.v.

Enhver ordre modtages under forbehold for force majeure. Whiteboardshoppen.dk har i tilfælde af force majeure valget imellem at hæve handlen, en del af denne, eller at levere den aftalte vare, så snart hindringen for normal leverance er bortfaldet.

Whiteboardshoppen.dk er i tilfælde af force majeure uden ansvar for ethvert tab hos køberen som følge af manglende levering.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på Whiteboardshoppen.dk har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Whiteboardshoppen.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige
samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren for Whiteboardshoppen.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på Whiteboardshoppen.dk er Michael Lodahl.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Whiteboardshoppen.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Whiteboardshoppen.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Whiteboardshoppen.dk via e-mail info@whiteboardshoppen.dk.

Handelsbetingelser

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os på tlf. +45 77 34 86 22 eller mail info@whiteboardshoppen.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Whiteboardshoppen.dk
Vejlevej 21 (Fabrikken)
8722 Hedensted
Denmark
Telefon: +45 7734 8622
CVR-nr 35245723